ŽŪB „House of Angus“ atnaujina veiklą. Kviečiame domėtis. 

 


Angus veisliniai mėsiniai galvijai


Pašarai ir aplinka Angus veisliniams mėsiniams galvijams


Angus veislinių mėsinių galvijų mėsa


Technika ir technologijos auginantiems Angus veislės mėsinius galvijus


Naujienos ir įdomybės apie Angus veislinius mėsinius galvijus


Angus veislinių mėsinių galvijų pašaro poreikio skaičiuoklė


Angus veislinių mėsinių galvijų auginimas be streso


Angus veislinių mėsinių galvijų sveikatos priežiūra ir stiprinimas


Angus veislinių mėsinių galvijų penėjimas siekaint atskleisti mėsos marmuriškumą


Angus veislinių mėsinių galvijų mėšlo tvarkymas


Angus veislinių mėsinių galvijų penėjimas siekiant atskleisti mėsos marmuriškumą


Angus galvijų veislė ypač vertinama už savo mėsos ryškų, sodrų skonį ir kvapą, ir minkštą, švelnią konsistenciją. Tokia mėsa - kiekvieno virtuvės šefo svajonė, ar jis ruošiasi gaminti troškinį, ar kepti kepsnį, ar patiekti tartarą. Tam reikia, kad mėsa virtuvę pasiektų nesugadinta, o iš ganyklos iškeliautų kupinai prisodrinta geriausiomis maistingumo ir sudėties savybėmis.

Taigi, kaip reikia paruošti mėsai skirtus Angus galvijus tam, kad atsiskleistų jų mėsos marmuriškumas?

Netrukus čia rasite detalią informaciją apie Angus galvijų laikymo režima ir reikalingą pašarų racioną tam, kad jų skerdena pasižymėtų pageidaujamu marmuriškumu.

Kviečiame sugrįžti - šis puslapis atnaujinamas. Susisiekite tel. 8 685 06 501 arba el. paštu info (at) houseofangus.lt