Angus veislinių mėsinių galvijų penėjimas siekiant atskleisti mėsos marmuriškumą
Angus galvijų veislė ypač vertinama už savo mėsos ryškų, sodrų skonį ir kvapą, ir minkštą, švelnią konsistenciją. Tokia mėsa - kiekvieno virtuvės šefo svajonė, ar jis ruošiasi gaminti troškinį, ar kepti kepsnį, ar patiekti tartarą. Tam reikia, kad mėsa virtuvę pasiektų nesugadinta, o iš ganyklos iškeliautų kupinai prisodrinta geriausiomis maistingumo ir sudėties savybėmis.
Taigi, kaip reikia paruošti mėsai skirtus Angus galvijus tam, kad atsiskleistų jų mėsos marmuriškumas?
Netrukus čia rasite detalią informaciją apie Angus galvijų laikymo režima ir reikalingą pašarų racioną tam, kad jų skerdena pasižymėtų pageidaujamu marmuriškumu.
Kviečiame sugrįžti - šis puslapis atnaujinamas. Susisiekite tel. 8 685 06 501 arba el. paštu info (at) houseofangus.lt