ŽŪB „House of Angus“ atnaujina veiklą. Kviečiame domėtis. 

 


Angus veisliniai mėsiniai galvijai


Pašarai ir aplinka Angus veisliniams mėsiniams galvijams


Angus veislinių mėsinių galvijų mėsa


Technika ir technologijos auginantiems mėsinius veislinius Angus galvijus


Naujienos ir įdomybės susijusios su veisliniais mėsiniais Angus galvijais


Noriu žinoti apie Angus veislinių mėsinių galvijų mėsą


noriu nusipirkti veislinio mėsinio Angus galvijo mėsos


Noriu parduoti veislinio mėsinio Angus galvijo mėsą


Pasiūlymai restoranams Angus veislinių mėsinių galvijų mėsos su pavyzdiniu meniu


Receptai jautienos patiekalams iš veislinio mėsinio Angus galvijo mėsos


Restoranams


Daugelis naujai atidaromų ar meniu atnaujinančių restoranų vis daugiau dėmesio skiria tam, kad jų siūlomi patiekalai atitiktų šiuolaikinio kliento pageidavimus - maistas turi būti ekologiškas, pilnavertis, lengvai virškinamas, sveikas ir tuo pačiu metu - kupinas skonio, kvapo, estetiškai pateiktas ir sukeliantis pasimėgavimą tiek valgant, tiek ir vėliau - prisiminimuose apie puikiai praleistą laiką.

Natūralu, kad vis daugiau dėmesio sulaukia jautiena ir iš jos gaminami patiekalai. Reta kuri kita maisto žaliava savyje pasiūlo tiek daug privalumų - ir maistingumo, ir sveikumo, ir ekologiškumo, ir skonio, ir kvapo, ir pagaminimo būdų įvairovės...

Gelbėja ir tai, kad vis daugiau restoranų lankytojų jau yra ragavę ar bent jau girdėję apie išskirtinės kokybės galvijų mėsą - tegu tai bus buvęs nors ir linksmas pasakojimas apie masažuojamus ir alumi girdomus japoniškus jaučius, - tačiau jie jau žino, kad iš jautienos galima tikėtis puikaus patiekalo.

Angus veislės galvijų alumi niekas negirdo, nors glostymą, kasymą ir masažus jie tikrai mėgsta. Jų mėsa vertinama, kaip skaniausia pasaulyje ne veltui - ryškus skonis, kvapas derantis su minkštumu yra tai, kas pelnė šiems galvijams delikatesų reputaciją. Dar labiau įsimintina mėsos marmuriškumo savybė, dėl kurios gaminamuose patiekaluose dar geriau atsiskleidžia skonio ir kvapo savybės, dar geriau perduodamos maistinės medžiagos, vitaminai ir mikroelementai - o juk Angus veislės galvijams mėsos marmuriškumas yra būdingas ir paveldimas genetiškai iš kartos į kartą.

Todėl džiaugiamės galėdami tiekti grynaveislių Angus galvijų mėsą restoranams. Didžiuojames ir tuo, kad iš patirties jau surinkome tiek žinių apie Angus skirtingų rūšių mėsą ir galime talkinti restoranams sudarant jiems tinkamiausius meniu iš patiekalų, kuriuos neklysdama pagamins restorano virtuvė, kurie bus nenuobodūs ir pamalonins klientą puikia skonio ir kvapų derme.

Netrukus čia galėsite parsisiųsti restorano jautienos meniu pavyzdį - kviečiame sugrįžti. Susisiekite tel. 8 685 06 501 arba el. paštu info (at) houseofangus.lt.